Pachet recuperare medicala​ – „Pain free”

deSport Therapie

Pachet recuperare medicala​ – „Pain free”

Reducere speciala de 11% la pachetul „Pain free”  

Testari mobilitate si stabilitate articulara SFMA, PWC, kinesiotaping si 10 sedinte de kinetoterapie personalizata, masaj terapeutic si vacumed la numai

2.560 lei  2.278 lei

Serviciile complexe din pachetul „Pain free” permit recuperarea completa dupa afectiuni ortopedice si traumatologice si refacerea rapida a echilibrului musculo-articular.

Inaintea stabilirii planului de recuperare se va testa mobilitatatea si stabilitatea articulara cu ajutorul unei selectii de teste din sistemul FMS si SFMA, care ne ajuta sa identificam cauzele afectiunii ortopedice prezente. FMS – Functional Movement System, este un sistem international de testare si corectare a deficitelor sistemului musculo-articular, iar SFMA – Selective Functional Movement Assessment, este o selectie de teste cu care identificam deficitele de mobilitate si stabilitate ale acestuia.

Daca starea sanatatii permite, vom face testarea PWC –  Physical Work Capacity, care analizeaza frecventa cardiaca la efort pentru a stabili intensitatea individuala optima a antrenamentului cardio, ceea ce va accelera recuperarea si dezvoltarea rezistentei generale.

Dupa sedintele de evaluare vom crea un plan de terapie cu exercitii personalizate. In timpul celor 10 sedinte de kinetoterapie, planul va fi structurat in etape, iar exercitiile vor fi permanent adaptate la stadiul de recuperare al sistemului musculo-articular. In paralel cu recuperarea musculo-articulara se desfasoara un antrenament cardio cu controlul permanent al frecventei cardiace conform rezultatelor testului PWC.

Pe baza rezultatelor testarilor initiale vom prescrie exercitii corective – Metoda FMS corrective, care se executa in paralel cu exercitiile specifice tratarii afectiunii si care inlatura cauza ei si asigura recuperarea completa prin restabilirea echilibrului musculo-articular.

Pentru a imbunatati circulatia in zona lezata vom aplica de cate ori va fi nevoie benzile elastice Kinesiotaping, care au ca efect scaderea durerii, diminuarea contracturilor musculare, oxigenarea crescuta a tesuturilor, resorbtia edemelor si cresterea stabilitatii articulare. Efectele benzilor se vor vedea inca din prima zi.

“Am avut un accident la ski, urmat de o operatie la genunchi, apoi doua luni de repaus total, iar dupa multe ore de recuperare prin diferite centre sau spitale rezultatele cele mai bune le-am avut fara indoiala aici, cu Paul Sittner. Iarna asta sigur sunt din nou pe schiuri ;). Multumesc.” –  Ionut Curtean, 8 noimebrie 2017.

In functie de stadiul afectiunii veti putea alege intre 10 sedinte de masaj terapeutic si 10 sedinte de drenaj limfatic manual si/sau cu aparatul Hydroven 12. Manevrele manuale aplicate prin masajul terapeutic vor reduce durerile, contracturile musculare, imbunatati circulatia sanguina si vor ajuta la eliminarea mai rapidă a deşeurilor toxice provenite din activitatea muschilor. Drenajul limfatic va contribui la resorbtia edemelor limfatice (umflaturi) apărute după traumatisme sau operatii si are un rol important in accelerarea recuperarii.

In paralel cu planul de exercitii vom folosi terapia cu vacuum pentru resorbția edemelor postoperatorii sau traumatice, luxații, entorse, rupturi musculare si pentru regenerarea musculara rapida.  

Vrei sa scapi de dureri?

Aplica pentru pachetul „Pain free” si convinge-te singur! Pentru programari  si detalii suna la 0799 593 216.

 *Pachetul este valabil 3 luni de la data achizitionarii.

Vezi mai multe oferte

Despre autor

Sport Therapie administrator