CONCURS: Care sunt cei mai importanti 2 muschi pentru stabilizarea coloanei lombare?

deSport Therapie

CONCURS: Care sunt cei mai importanti 2 muschi pentru stabilizarea coloanei lombare?

Stiati ca in corpul omenesc exista aproximativ 650 muschi? Dintre acestia, doi sunt cei mai importanti pentru stabilizarea coloanei lombare.

Care sunt cei doi muschi? Trimite-ne raspunsul tau la office@sporttherapie.ro pana pe 22 ianuarie 2018, ora 00:00 si intra in concursul nostru.

Cercetatorii australieni au descoperit ca la oamenii cu dureri de coloana acesti muschi intra in actiune mai tarziu decat la persoanele sanatoase. Astfel s-au pus bazele celui mai nou concept de terapie a coloanei vertebrale. In Romania, numai la centrul nostru  gasesti aparate speciale care antreneaza acesti muschi profunzi.

Raspunsul corect poate fi gasit pe site-ul nostru.

Castigatorul va beneficia de o sedinta gratuita de antrenament pe aparatele speciale pentru coloana din centrul Sport Therapie, in valoare de 120 lei  si un voucher cu o reducere de 20% la unul din urmatoarele abonamente:

1.  Abonament Kinetoterapie 10 sedinte – reducere 20% in valoare de 200 lei.

2. Abonament Fitness medical 1 luna – reducere 20% in valoare de 120 lei.

Concursul se desfasoara in perioada 12 – 22.01.2018, ora 00:00. Mult succes!

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti – random.org – pe data de 23 ianuarie si va fi contactat pe adresa de e-mail prin care a transmis raspunsul corect.

Regulamentul de participare si desfasurare al concursului este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant. Pentru regulament sau alte detalii va rugam sa ne contactati la office@sporttherapie.ro sau 0799 593 216.

Vezi si oferta noastra pentru pachetul de recuperare medicala completa dupa afectiuni ortopedice si traumatologice si refacerea rapida a echilibrului musculo-articular.

Pachet recuperare medicala​ – „Pain free”

Despre autor

Sport Therapie administrator