Pachet sportivi „Be your Best”

deSport Therapie

Pachet sportivi „Be your Best”

Reducere speciala de 11% la pachetul „Be your best”  

Testari FMS, Aeroscan, plan individual de antrenament, kinesiotaping si 10 sedinte de corectare deficite musculo-articulare, recuperare si prevenire traumatisme si vacumed la numai
2.380 lei  2.118 lei

Serviciile complexe din pachetul pentru sportivi „Be your best” permit identificarea deficitelor musculo-articulare si riscurilor de accidentare in sport, setarea intensitatii individuale de antrenament cardio in functie de obiectivul propus (concurs, regenerare), recuperarea rapida dupa efort, restabilirea echilibrului musculo-articular si prevenirea traumatismelor.

Inaintea stabilirii planului individual de antrenament se vor face 7 testari din sistemul FMS Functional Movement System, cu ajutorul carora vom identifica deficitele sistemului musculo-articular, care pot cauza afectiuni ortopedice sau accidentari sportive, vom elabora un raport cu deficitele constatate si un program de exercitii corective.

Pe baza rezultatelor testarilor initiale vom prescrie un set de exercitii corective, special selectate din sistemul FMS, care se executa in paralel cu exercitiile de tonifiere specifice obiectivului propus si au scopul de a inlatura deficitele musculo-articulare ce pot provoca accidentari in timpul practicarii sportului.

Cu ajutorul testarii Aeroscan vom identifica intervalul optim de antrenament cardio pentru realizarea obiectivului propus: competitie, slabire, regenerare.

„Profesionalism, aparatura foarte moderna, personal amabil și bine pregătit. Este locul în care sportivii se pot recupera la standarde înalte. Bravoooooo și jos pălăria!” – Gabriela Popescu, 21 august 2017.

Dupa sedintele de evaluare vom crea planul individual de antrenament, structurat conform obiectivelor propuse. Pe durata celor celor 10 sedinte planul va fi structurat in etape, iar exercitiile vor fi permanent adaptate la starea sistemului musculo-articular. Antrenamentul se va face la intensitatea individuala de efort conform rezultatelor din urma testarii cu Aeroscan.

Pentru a imbunatati circulatia in zona lezata vom aplica de cate ori va fi nevoie benzile elastice Kinesiotaping, care au ca efect scaderea durerii, diminuarea contracturilor musculare, oxigenarea crescuta a tesuturilor, resorbtia edemelor si cresterea stabilitatii articulare. Efectele benzilor se vor vedea inca din prima zi.

In paralel cu planul de exercitii vom folosi si terapia cu vacuum pentru regenerare musculara rapida, oxigenarea mai buna a tesuturilor si  cresterea rezistentei musculare.

Vrei sa-ti cresti rezistenta la efort? Vrei sa-ti imbunatatesti performanta sportiva?

Aplica pentru pachetul „Be your best” si convinge-te singur! Pentru programari si detalii suna la 0799 593 216.

*Pachetul este valabil 3 luni de la data achizitionarii.

Vezi si alte oferte 

Despre autor

Sport Therapie administrator