Pachet fitness medical​ – „Slim fit”

deSport Therapie

Pachet fitness medical​ – „Slim fit”

Reducere speciala de 11% la pachetul „Slim fit”  

Testare musculo-articulara SFMA si analiza metabolica Aeroscan si 10 sedinte de antrenament cardio personalizat si tonifiere musculara, vacumed si drenaj limfatic la numai

2.650 lei  2.359 lei

Serviciile complexe din pachetul „Slim Fit” permit tonifierea tesuturilor, corectarea deficitelor musculo-articulare, cresterea rezistentei musculare, detoxifierea organismului si arderea rapida a grasimilor datorita antrenamentului cardio personalizat.

Inaintea stabilirii planului de recuperare se va testa mobilitatatea si stabilitatea articulara cu ajutorul unei selectii de teste din sistemul FMS si SFMA, care ne ajuta sa identificam factori de risc in practicarea sportului, asimetrii si deficitele musculo-articulare. FMS – Functional Movement System, este un sistem international de testare si corectare a deficitelor sistemului musculo-articular, iar SFMA – Selective Functional Movement Assessment, este o selectie de teste cu care identificam deficitele de mobilitate si stabilitate ale acestuia.

Cu ajutorul testarii Aeroscan vom analiza arderile metabolice și astfel vom identifica intervalul individual de ardere optima a grasimilor, asigurand eficienta maxima a antrenamentului cardio pentru scaderea in greutate.

“Echipamente sofisticate, abordare profesionala, rabdare. Te poti antrena cat timp poti aloca. Si poti beneficia de un plan de antrenament pentru nevoile tale.” – Anda Popa, 14 octombrie 2017.


Dupa sedintele de evaluare vom crea un plan de antrenament cardio personalizat si toniefiere musculara. Pe durata celor celor 10 sedinte, planul va fi structurat in etape, iar exercitiile vor fi permanent adaptate la stadiul de pregatire. Antrenamentul se va face la intensitatea individuala de efort conform rezultatelor din urma testarii cu Aeroscan.

Pe baza rezultatelor testarilor initiale vom prescrie exercitii corective – Metoda FMS corrective, care asigura restabilirea echilibrului musculo-articular si previn accidentarile in timpul practicarii sportului. Aceste exercitii se vor executa in paralel cu exercitiile de tonifiere.

In timpul celor 10 sedinte de drenaj limfatic, cu aparatul Hydroven 12, circulatia limfatica cu rol in tonifierea tesuturilor si efect anticelulitic se va imbunatati, sistemul imunitar se va intari si astfel vom obtine o detoxifiere generala a corpului.

In paralel cu planul de exercitii vom folosi terapia cu vacuum pentru tonifierea tesuturilor si a pielii, eliminarea celulitei, oxigenarea mai buna a organismului si imbunatatirea circulatiei venoase si limfatice.

Vrei sa slabesti sau sa te intretii pentru o viata sanatoasa?

Aplica pentru pachetul „Slim fit” si convinge-te singur! Pentru programari si detalii suna la 0799 593 216.

*Pachetul este valabil 3 luni de la data achizitionarii.

Vezi si alte oferte

Despre autor

Sport Therapie administrator