Echipa

Conceptul Sport Therapie

Ajutam pacientii sa-si depaseasca limitele fizice, psihice si sociale cu ajutorul sportului, imbunatatind perceptia corporala proprie prin dezvoltarea coordonarii si a conditiei fizice. Conceptul propriu de recuperare medicala prevede evaluarea si tratarea cauzei care a provocat afectiunea dupa principiul “joint-by-joint”, asigurand eficienta de lunga durata a procesului de recuperare.

Aparatele medicale

Aparatele folosite in centrul nostru sunt dotate cu setari speciale care permit recuperarea din prima faza a vindecarii (postoperator) pana la antrenamente specifice sportului de performanta.

Paul Sittner

Specialist in recuperarea medicala ortopedica si sportiva, Paul este coordonatorul Centrului Sport Therapie.

Paul a studiat stiinta sportului in domeniul prevenire si recuperare medicala la Deutsche Sporthochschule Köln, singura universitate de sport din Germania si cea mai mare din lume dupa numarul de institute si discipline stiintifice studiate.

Paula Chiriac

Paula este specializata in terapia coloanei vertebrale, folosind conceptul Dr. Wolff, recuperarea dupa traumatisme ortopedice si sportive, testari musculo-articulare la sportivi (Functional Movement Screen FMS), testari ale rezistentei cardiace la efort, analiza metabolismului energetic Aeroscan precum si in utilizarea terapiei cu vacuum alternativ Vacumed si a drenajului limfatic in tratarea afectiunilor vasculare.

Georgiana Pipera

Georgiana este specializata in terapia coloanei vertebrale, folosind conceptul Dr. Wolff, recuperarea dupa traumatisme ortopedice si sportive, testari musculo-articulare la sportivi (Functional Movement Screen FMS), testari ale rezistentei cardiace la efort, analiza metabolismului energetic Aeroscan precum si in utilizarea terapiei cu vacuum alternativ Vacumed si a drenajului limfatic in tratarea afectiunilor vasculare.

Alexandru Ion

Alexandru este specializat in terapia coloanei vertebrale, folosind conceptul Dr. Wolff, recuperarea dupa traumatisme ortopedice si sportive, testari musculo-articulare la sportivi (Functional Movement Screen FMS), testari ale rezistentei cardiace la efort, analiza metabolismului energetic Aeroscan precum si in utilizarea terapiei cu vacuum alternativ Vacumed si a drenajului limfatic manual in tratarea afectiunilor vasculare.

Cristina Irimescu

Cristina este specializata in terapia coloanei vertebrale, folosind conceptul Dr. Wolff, recuperarea dupa traumatisme ortopedice si sportive, testari musculo-articulare la sportivi (Functional Movement Screen FMS), testari ale rezistentei cardiace la efort, analiza metabolismului energetic Aeroscan precum si in utilizarea terapiei cu vacuum alternativ Vacumed si a drenajului limfatic in tratarea afectiunilor vasculare.

Alexandra Pacuraru

Alexandra este specializata in terapia coloanei vertebrale, folosind conceptul Dr. Wolff, recuperarea dupa traumatisme ortopedice si sportive, testari musculo-articulare la sportivi (Functional Movement Screen FMS), testari ale rezistentei cardiace la efort, analiza metabolismului energetic Aeroscan precum si in utilizarea terapiei cu vacuum alternativ Vacumed si a drenajului limfatic in tratarea afectiunilor vasculare.