8 sedinte de recuperare coloana vertebrala la numai 600 lei

sedinte spate

Profita acum de oferta noastra si scapa de durerile de coloana!

La centrul Sport Therapie folosim cea mai noua forma de terapie a coloanei vertebrale care se bazeaza pe activarea si antrenarea muschilor profunzi ai spatelui, asigurand disparitia durerilor si un succes de durata al terapiei, iar exercitiile se fac pe aparate speciale ce ofera permanent feedback vizual, crescand astfel controlul asupra muschilor profunzi, stabilizatori ai coloanei.

Oferta valabila pana la 30 iunie 2018 si contine:

# Evaluarea mobilitatii si stabilitatii musculo-articulare pentru a determina cauza afectiunii
# 8 sedinte de kinetoterapie ce includ :
– exercitii pentru stabilizarea coloanei lombare pe aparatele Dr Wolff
– exercitii corective stabilite in urma evaluarii initiale
– antrenament cardio

Stabilitatea coloanei vertebrale este oferita de muschi mici, profunzi, cu insertia direct pe coloana, iar exercitiile clasice dezvolta doar muschii de suprafata ai spatelui, care nu ofera stabilitate coloanei vertebrale.
La pacientii cu dureri de spate muschii profunzi intra mai tarziu in actiune decat la persoanele fara probleme de coloana. Cercetatorii australieni au dovedit stiintific ca M. transversus abdominis si M. multifidus sunt muschii care prin activitatea lor pastreaza coloana in pozitie neutra si feresc discurile intervetebrale de solicitari care pot duce la lezarea lor. Prin activitatea statica de la birou acesti muschi “uita” sa lucreze, provocand instabilitatea coloanei si dureri din ce in ce mai accentuate. Mai multe despre efectele statului pe scaun puteti afla accesand articolul acesta.

La centrul Sport Therapie stimulezi acesti muschi profunzi prin aparate medicale de ultima generatie, care asigura stabilizarea segmentara a coloanei si astfel, eliminarea durerilor de spate. Mai multe despre tratarea durerilor de spate puteti afla aici.

Vino la sediul nostru din Bucuresti, Gramont nr 38, si afla mai multe despre cum poti scapa de durerile de coloana pe termen lung. Pentru programari suna la 0799 593 216 sau scrie-ne la office@sporttherapie.ro.