Parteneri pentru sanatate prin nutritie

nutritie

Noul nostru partener pentru o viata sanatoasa este Mihai Kovacs. Este certificat în Nutriție Sportivă, Biomecanica Antrenamentelor de Forță, Monitorizarea Antrenamentului prin sisteme GPS prin Sport Science Institute din Africa de Sud. Are 16 ani de experienta dintre care 10 in Africa de Sud la primele echipe de rugby de juniori cu care a câștigat 3 titluri naționale, iar în România a colaborat cu Atletico Madrid Academy, Fcsb Academy și a câștigat cupa României la rugby cu CSM București.

Mihai ofera nutriție individuală pentru o lună, ce include urmatoarele:

1. Seminar inițial de introducere in Nutriție (acesta va fii online, pe zoom datorită regulilor în vigoare) de 2-3 ore si contine urmatoarele:

  • Slăbitul din greutate sau slabitul din grăsime?
  • Procentajul ideal de grasime corporala.
  • Mineralele importante.
  • Ghidul complet al grasimilor.
  • Proteinele si de ce e important cum le gatim.
  • Carbohidratii vs Cortisol vs Insulina.
  • Tipurile somatice.
  • Importanța ritmului cardiac in nutritie.
  • Procentajul macronutrientilor in nutritie.

2. Calculul zilnic al macronutrientilor (carbohidrati, proteine, grasimi) pentru toata familia (soț, soție si copii) in funcție de activitatea zilnică a fiecărui membru al familiei pe fiecare săptămână pe tot parcursul lunii.
De ce pentru toată familia? Pentru ca o persoana sa aibă o nutritie adecvata este important ca și familia să îi ofere suport prin adoptarea unei nutriții adecvate.
3. Calculul ratei metabolice bazale (cate calorii arde corpul în repaus) individuale.
4. Calculul echivalentului metabolic (celulele din mușchii tăi folosesc oxigen pentru a ajuta la crearea energiei necesare mișcării mușchilor. Un echivalent metabolic este de aproximativ 3,5 mililitri de oxigen consumat pe kilogram (kg) de greutate corporală pe minut). Fiecare activitate are alt echivalent metabolic în funcție de efortul depus/sportul practicat.
5. Raportul macronutrientilor (carbohidrați, proteine, grăsimi) în funcție de activitatea zilnică.
6. Calculul ritmului cardiac in funcție de activitatea zilnică.
7. Evaluare corporală (include: înălțime, greutate, procentajul de grăsime corporală) prin analiza impedantei bioelectrice (BIA) si masurarea pliurilor cutanate.
8. Suport individual online pe tot parcursul lunii.

Pret 250 ron.
Programari la 0774.022.353