Paul Sittner, specialistul care s-a intors in tara pentru a-i ajuta pe români sa faca recuperare sportiva la standarde europene

paul sittner

Paul Sittner, specialistul care s-a intors in tara pentru a-i ajuta pe români, a plecat sa studieze stiinta sportului in Germania si a continuat cu o cariera de succes in Leverkusen si Köln.

Paul Sittner s-a intors, dupa 14 ani, in tara natala, ca sa puna la dispozitia noastra experienta acumulata si standardele cele mai inalte din domeniul in care s-a specializat, cel al afectiunilor ortopedice si traumatologiei sportive. Astfel, el a infiintat centrul Sport Therapie, în Bucuresti.

Ideea de a face anteprenoriat in Romania i-a venit lui Paul dupa ce a lucrat ca specialist terapeut in una din cele mai mari clinici din Germania. Atunci el a inceput sa primeasca tot mai multe vizite si solicitari din partea unor sportivi romani, care in tara natala nu se puteau recupera dupa accidentari, din cauza lipsei de personal specializat in terapie sportiva, dar si a lipsei aparatelor si programelor la standarde moderne, atat de necesare in procesul de recuperare.

Citeste interviul  cu Paul Sittner pe Good News.